vraag en antwoord

Tijdens openingstijden mag je altijd inbrengen. Bezoek eerst de website om te zien dat er geen sprake is van een innamestop.
Kindermerkkleding in de maten 56 t/m 146. Kleding mag niet ouder zijn dan 2 jaar. Moet schoon zijn en gestreken. Geen vlekken, pillen of andere gebreken. Schoenen, alleen als ze er nog perfect uit zien. Accessoires, zoals tasjes, sieraden, hoedjes etc. We nemen geen ondergoed en sokken in.
Niet meer dan 35 stuks. Hierdoor maak je thuis al een uitstekende selectie. Geven wij andere klanten ook de gelegenheid om in te brengen. Hierdoor creëren wij een breed variërend assortiment.
In principe alleen merkkleding, maar voor unieke items van Zara of H&M maken we een uitzondering.
We proberen dit zeker te doen zodat de items die niet ingenomen worden gelijk mee retour gaan.
Voorjaars- en zomerkleding nemen we in van maart t/m augustus. Najaars- en winterkleding van september t/m februari.
Je ontvangt 40% van de verkoopprijs.
We werken met een speciaal kassasysteem die precies bij houdt wat er is verkocht. Elke klant kan ook inloggen in dit systeem en zo de status van verkoop volgen. Wij kunnen ten alle tijden uitbetalen via de bank. Mocht je liever contant uitbetaald worden dan horen we dit graag van te voren zodat we er voor kunnen zorgen dat we dit in huis hebben.
Wij bepalen zelf de prijs. Mocht er een item tussen zitten waar je toch zeker een bepaald bedrag aan wilt overhouden dan is dat natuurlijk altijd bespreekbaar.
Wij besteden de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van de door jou ingebrachte artikelen. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen niet door ons worden vergoed.
Bij het inbrengen van de kleding stellen we altijd de vraag of je de kleding terug wilt of dat deze na het verstrijken van de periode naar het goede doel mag. Dus of je haalt deze op binnen een week na het verstrijken van de retourdatum of het gaat naar het goede doel.

Wings of support van KLM.

We streven ernaar je pakket binnen 3 werkdagen na bevestiging van je bestelling te verzenden.

Kleding die in de winkel is gekocht kan niet geruild worden. Kleding die in de webshop is gekocht mag binnen 14 dagen geruild worden mits dit binnen 3 dagen na ontvangst bij ons is gemeld en/of de verzegeling die aan het artikel is bevestigd niet verbroken is. Verzendkosten komen geheel voor rekening van de koper.

Hulp nodig? Vul het formulier in.