Over Millimètres

Bij Millimètres kun je terecht voor zowel verkoop- als inbreng van tweedehands kindermerkleding in de maten 56 t/m 128.

Onze winkel in het Art Centre aan de Aalsmeerderweg 230 is vanaf 22 juni officieel gesloten vanwege de verhuizing. Vanaf 29 juni openen we onze deuren weer in de nieuwe prachtige locatie aan de Stationsweg 38 in het centrum van Aalsmeer.

Openingstijden winkel: Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 16.30 uur. Zaterdag: 11.00 tot 16.00 uur

Kleding inbrengen

Algemeen
Tijdens openingstijden kun je zonder afspraak kleding inbrengen. Alleen merkkleding, schoon, gestreken en zonder gebreken. Sommige unieke items van de Zara , H&M etc. worden ook geaccepteerd. Per klant nemen we maximaal 35 stuks in. Zo krijgen andere klanten ook de kans om in te brengen en we proberen hiermee een heel variërend assortiment te creëren. De kleding nemen we in consignatie. Bij verkoop ontvang je 40 % van de opbrengst. Kleding blijft gemiddeld 3 maanden in de winkel/webshop.

Prijs en overige voorwaarden
De prijs van de kleding bepalen wij zelf. Online zoeken we op wat iets nieuw heeft gekost en aan de hand daarvan wordt dit bepaald. Denk hierbij aan gemiddeld 1/3 van de nieuwprijs. Bij niet gedragen items is dit de helft van de prijs, of iets minder. Als je kleding bij ons hebt ingebracht ga je automatisch akkoord met onze werkwijze en algemene voorwaarden. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging. Nadat de periode is verlopen wordt er van je verwacht de kleding binnen een week op te komen halen, tenzij je er voor hebt gekozen dat het naar het goede doel mag.

Geautomatiseerd systeem
Wij zijn inmiddels ook geautomatiseerd. Alle klantgegevens en artikelen staan in ons systeem. Na inbreng ontvang je van ons een bevestigingsmail met de lijst van ingenomen artikelen. Je ontvangt van ons een klantnummer en wachtwoord waarmee je kunt inloggen in het systeem om de status van de inbreng te volgen. Zo kun je makkelijk zien wat er verkocht is en welk tegoed er staat. Vanaf maart t/m augustus kun je bij ons terecht voor voorjaars/zomerkleding en van september t/m februari voor najaars/winterkleding.