Logo Millimetres warenhuis website
Logo Millimetres warenhuis website

Millimètres : online warenhuis voor tweedehands kinderkleding én voor mama's

Shop sustainable & in stijl voor je kind en voor jezelf

Biènvenue à Millimètres

Welkom achter de deuren van ons duurzame online kinderwarenhuis. Waar je de mooiste fashion-pareltjes, speelgoed, accessoires en andere benodigdheden voor je kind shopt. En sinds kort ook voor jezelf! We zijn net gestart met onze nieuwe damesafdeling! In ons warenhuis kun je je hart kunt ophalen voor tweedehands kinderkleding  en voor dames- en positiekleding.  Een warenhuis waar je zowel voor je kind als voor jezelf slaagt voor een stijlvolle nieuwe outfit. Altijd van uitstekende kwaliteit en van mooie merken als Jacadi, Kenzo, Stella McCartney, Petit Bateau, Ralph Lauren en nog veel meer. Je koopt ze bij ons duurzaam én voor een klein prijsje. En heb je zelf items in te brengen? Wij verkopen ze graag voor je.

Tweedehands kinderkleding, dameskleding en unieke gifts

Wat is er nu leuker als trotse ouder dan je kind in een mooie outfit steken? Nóg leuker wordt het als die kinderkleding betaalbaar is en als je alle mooie spullen onder één dak vindt, En als je op diezelfde plek ook meteen slaagt voor een mooie outfit voor jezelf als (toekomstige) mama.

Daarvoor zit je bij Millimètres goed: het warenhuis met tweedehands kinderkleding, accessoires en interieurproducten voor jouw kind. En ook met kleding voor mama’s, omdat je ook jezelf niet moet vergeten, Alle items zijn kritisch bekeken, zijn van bekende merken en verkeren in nieuwstaat. Pre-loved, maar verder niet of amper gedragen. Een mooie en betaalbare manier om jezelf en je kind in het nieuw te steken!

Struin ons online aanbod aan tweedehands kinderkleding en meer af. Laat je verrassen door de unieke items, mooie merken en de betaalbare prijzen. Bekijk onze vier afdelingen in de webshop.

Waar het begon

Andrea de WinkelMijn naam is Andrea de Winkel. Trotse moeder van drie, inmiddels volwassen, dochters en het gezicht achter Millimètres. Al ruim twee jaar run ik met veel liefde mijn webshop Millimètres. De eindeloze passie voor kinderkleding was er al meer dan 25 jaar. Die ene grote droom ook: ooit een winkel in kinderkleding starten.

Vroeger vond ik het aankleden van mijn meiden al een feestje. Ik reisde stad en land af op zoek naar leuke adresjes voor kinderkleding. Een kinderkledingwinkel beginnen leek me toen al enig. Toen mijn meiden op zichzelf gingen wonen kreeg ik de tijd om die droom te laten uitkomen.

Unieke pareltjes met liefde naar je verstuurd

Het begon met een stijlvolle winkel in Aalsmeer. Nu is Millimètres er als webshop voor trotse ouders in heel Nederland, maar ook voor andere landen zoals België, Frankrijk en Duitsland. De deuren van ons online kinderwarenhuis zijn elke dag voor je geopend. Het Parijs-achtige warenhuis bovenaan de site straalt uit waar we voor staan. Stijlvol, anders dan anders en één en al vrolijkheid. Want kinderen en hun mama’s vrolijk maken met tweedehands kinderkleding, dameskleding en unieke gifts – dat is waar ik blij van word. 

Ik fotografeer alle kleding zelf en zet ze met vrolijke achtergronden op de site. Leuk kinderlijk vormgegeven en anders dan hoe je het op andere sites ziet! Ook het inpakken van de bestellingen doe ik met veel liefde. Ik maak er graag een feestje van voor jou om uit te pakken.

Samen maken we de wereld mooier

Graag draag ik met Millimètres mijn steentje bij aan een duurzamere wereld, waarin we langer plezier hebben van kinderkleding. Soms kan je kind items maar één of een paar keer aan. Zonde toch als er dan niets meer mee wordt gedaan, terwijl de kleding er nog mooi uitziet! Daarom focus ik me met Millimètres op tweedehands kinderkleding. Zo geven we prachtige items een tweede leven, en shop je meer moois voor minder.

“Bij Millimètres shop je meer moois voor minder. Exclusief duurzame merkkleding, maar dan betaalbaar”.

Al onze kleding is schoon, gestreken en in perfecte staat. Geen vlekken, pillen, gaatjes of andere gebreken. En altijd van mooie merken, geen fast-fashion-ketens. Veel is nieuw of anders zo goed als nieuw. Laat je verrassen door prachtige items van merken als Stella McCartney, Tommy Hilfiger, Kenzo, Little Marc Jacobs, Petit Bateau, etc.

Naast tweedehands kleding werk ik met veel plezier samen met creatieve ondernemers die zelf de mooiste items maken. Van handgemaakte dekens tot unieke haaraccessoires.

Ben jij zelf een creatieve ondernemer en heb je interesse om jouw product via onze (de) webshop te verkopen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat als je kind uit de mooiste kledingstukken is gegroeid of als je zelf exclusieve items niet meer draagt? Breng die items naar Millimètres. Dan verkopen wij ze voor je én geven we de items een nieuwe eigenaar. Je kunt jouw kleding, accessoires, speelgoed, boeken, kamerinrichting etc. langsbrengen in Amstelveen of opsturen. Binnen een straal van 15 km kan ik het ook bij je ophalen. Wij maken professionele foto’s van de items, plaatsen deze in de webshop en verkopen ze. Bij verkoop ontvang jij 40% van de opbrengst.

• We nemen alleen merkkleding in die schoon en gestreken is. Items mogen geen gebreken hebben, zoals pillen, vlekken, scheuren, een kapotte rits of ontbrekende knopen.

• Ook accessoires, speelgoed, boeken, kamerinrichting, etc. nemen wij in als die in perfecte staat verkeren.

• Producten met weinig waarde, zoals simpele t-shirts, ondergoed, sokken etc. nemen we niet in.

• Maak altijd een afspraak voor het inbrengen in Amstelveen. Ook kunnen we kleding ophalen binnen een straal van 15 km.

Kleding opsturen voor het inbrengen is ook mogelijk.

• Wij bepalen de prijs voor de items (gemiddeld 1/3 van de nieuwprijs). Jij ontvangt 40% van de opbrengst.

• Wij werken met een speciaal systeem waar je al je items online kunt volgen. Na het inbrengen ontvang je van ons per mail je innameformulier. Met je klantnummer kun je inloggen op onze site en op elk moment zien wat er is verkocht.

• Laat je tegoed van € 10,- of meer uitbetalen.

Lente- en zomerkleding kun je inbrengen van januari t/m juni, Herfst- en winterkleding is welkom van juli t/m december.

• Na die periode kun je niet-verkochte kleding ophalen. Deze kleding laten schenken aan de Kledingbank Amstelveen kan ook.

365 dagen per jaar en 24 uur per dag zijn onze webshopdeuren voor jou geopend. Zoek je een leuk cadeautje of een stijlvolle outfit voor jezelf of voor je kind? Of heb je bijzondere items die een nieuw leven verdienen? Wees welkom!

Neem contact op voor het innemen van items. Of neus gezellig rond in onze webshop voor tweedehands kinderkleding en meer en vind jouw nieuwste pareltjes.

Veel winkelplezier!

Het Kinderwarenhuis

Het kinderwarenhuis Millimètres bestaat uit 4 etages.

Op de begane grond bevindt zich de baby- en damesafdeling.
Hier vindt je babykleding in de maat 50 t/m 86, schoentjes, babybenodigdheden, kamerinrichting en verzorging. Nieuw op de begane grond is de damesafdeling. We zijn nog druk met het verwerken van de nieuwe inbreng en het inrichten van deze afdeling. Stay tuned.

Op de 1e etage is de kinderafdeling 2-16 jaar.
Op deze etage kun je uitgebreid winkelen en vindt je kleding, schoenen en accessoires voor jongens en meisjes van maat 92 t/m 176.

Op de 2e etage hebben we speelgoed, knuffels, boeken, vervoermiddelen, gifts, decoratieartikelen en kamerinrichting.

En dan hebben we nog de koopjeszolder waar je alle uitverkoop artikelen kunt vinden.