Millimètres! Het online warenhuis voor baby's en kinderen tot 6 jaar

Welkom op de vernieuwde site van Millimètres!

– HET ONLINE KINDERWARENHUIS –

Het heeft eventjes geduurd en het resultaat mag er dan ook zijn. Een geweldig online warenhuis voor baby’s en kinderen tot 6 jaar. Je kunt hier eindeloos winkelen en alles bevindt zich onder één dak. Nog lang niet alles staat online, dus houd de site in de gaten. Wekelijks wordt de shop ook aangevuld met de nieuwste artikelen.

De meeste artikelen worden ingebracht door klanten en zijn dus tweedehands. Omdat we zeer selectief zijn met de inname hebben we alleen artikelen die in perfecte staat verkeren. We proberen op deze manier deze mooie items een tweede leven te geven. Kleding wordt het meest ingebracht vandaar dat we een groot aanbod hebben in tweedehands kinderkleding. Meisjeskleding wordt meer ingebracht dan jongenskleding. Waarschijnlijk omdat meisjes de kleding toch wat netter houden. Het aanbod schoenen is iets minder omdat we alleen nieuwe of amper gedragen schoenen innemen. Voor kinderen is het belangrijk dat schoenen niet voorgedragen zijn. Verder worden er ook andere artikelen ingebracht zoals kinderstoelen, babynestjes, ledikantdekens, poppenwagens, fietsen, stepjes, knuffels, duurzaam speelgoed etc, Daarbij kopen wij, als aanvulling op deze artikelen, zelf kleinschalig in. Denk hierbij aan accessoires, leuke gadgets en gifts. Daarnaast werken we nog samen met zelfstandige ondernemers die zelf een mooi product maken of een leuke dienst verlenen en deze bijzondere items/diensten via onze webshop te koop aanbieden. Dit alles maakt ons warenhuis een warenhuis waar je blij van wordt!

Onderstaand vindt je het overzicht van de etages. Er zijn in totaal 4 etages en elke etage is verdeeld in categorieën. Dat maakt het winkelen extra makkelijk. Alles is nieuw of zo goed als nieuw. 

Op de homepage vindt je ook een stukje animatie. Als je met de muis over de illustratie heen beweegt dan wordt je verrast met een leuk muziekje, een toepasselijk geluidje of een tekstballon. Ervaar deze leuke belevenis met je kleintje.

Heel veel winkelplezier!

Liefs, Andrea 

Etages warenhuis Millimètres

Begane grond

Welkom in kinderwarenhuis Millimètres! Je bent nu op de babyafdeling. Je kunt hier alles vinden voor baby’s van 0-2 jaar. Kleding, schoentjes, accessoires en babybenodigdheden.

1e etage

Wat leuk, je bent nu op de 1e etage. Dit is de kinderafdeling voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Hier kun je terecht voor kleding, schoenen en accessoires.

2e etage

Deze etage vinden de kinderen de allerleukste! Wat kun je er allemaal vinden? Speelgoed, boeken, vervoermiddelen zoals stepjes, fietsen etc., gifts en kamerinrichting.

Koopjeszolder

Wauw, je bent nu in de koepel van het warenhuis! Uitzicht op de Eifeltoren en Disneyland Parijs! Hier vind je alle koopjes en SALE artikelen.

Reviews